hyponu advies logo
Advieskeuze consumentenbond logo voor HypoNu score
   9,7 
hyponu advies logo

✓ Hoogste beoordeling    ✓ Laagste prijsgarantie    ✓ 100% onafhankelijk 040 848 8651     info@hyponu.nl     EINDHOVEN

✓ Hoogste beoordeling    ✓ 100% onafhankelijk bel     mail

financieel adviseur hyponu team

Met inmiddels 4 gedreven adviseurs hebben wij één doel voor ogen:
iedere klant tevreden maken èn dat ook zo houden.

Met inmiddels 4 gedreven adviseurs hebben wij één doel voor ogen:
iedere klant tevreden maken
èn dat ook zo houden.

Het HYPONU team

Rob Steegers

Eigenaar, Financieel Adviseur

Na het afronden van mijn MBA opleiding ben ik sinds 1998 werkzaam in de financiële dienstverlening en woon ik nagenoeg heel mijn leven al in Eindhoven. Inmiddels ben ik al weer ruim 10 jaar samen met mijn partner en ben ik vader geworden van een prachtige dochter. In mijn spaarzame vrije tijd ga ik graag hockeyen, helaas inmiddels op een lager niveau want we worden ook ouder, en als het kan in de winter ook skiën.  Onder het mom van ‘wat zij kunnen, kunnen wij beter’ ga ik graag met U aan tafel zitten!

Alexander Biemans

Zelfstandig ondernemer – Financieel Adviseur

Inmiddels ben ik de 40 jaar alweer gepasseerd en ben gelukkig samenwonend aan de rand van Eindhoven, wij hebben twee gezonde kinderen van 12 en 9 jaar. Met al een kleine 20 jaar ervaring, waaronder 12 jaar bij de grootste hypotheekketen, ben ik sinds 2014 bij HypoNu terecht gekomen.  Daar  kan ik volledig zelfstandig werken en bouwen aan een grote groep blije mensen. Omdat ik van mijn hobby mijn beroep heb weten te maken is er verder weinig tijd om te gaan fietsen, skiën of uit eten te gaan.

Finn Maas

Zelfstandig ondernemer – Financieel Adviseur

Ik ben de benjamin van het team. Vanuit het pitoreske Deurne, waar ik geboren, getogen en woonachtig ben,  samen met mijn vrouw en 3 dochters, maak ik alweer 6 jaar elke dag de wereldreis naar de grote stad Eindhoven.  “Niemand is hetzelfde, niemand heeft dezelfde wensen of doelstellingen ” is mijn motto. Ik heb veel te veel hobby’s en veel te weinig tijd.  Samen met Alexander, Rob en Ramón probeer ik iedereen het gevoel te geven dat ze in een warm bad terecht komen.

RamÓn Janssen

Zelfstandig ondernemer – Financieel Adviseur

Ik ben sinds 1999 als financieel adviseur werkzaam. Woon in Eindhoven, getrouwd en 2 kinderen.  Sinds 2012 als zelfstandig adviseur werkzaam en in 2014 aangesloten bij de fijne collega’s van Hyponu. Mijn doel is in een traject direct te reageren op vragen en  wensen van de klant om het traject optimaal te laten verlopen.  Attention makes the difference.

Hier jouw naam?

Backoffice & onmisbare kracht

 

HIER JOUW NAAM?

Zelfstandig Financieel Adviseur

Op dit moment werken er 5 mensen bij HypoNu en we groeien nog steeds.
Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe gedreven zelfstandige adviseurs en toppers die ons kunnen ondersteunen.

Hoe is het allemaal begonnen?

Ergens in de loop van 2005 besloot Rob Steegers, een eigenzinnige / onconventionele adviseur uit Eindhoven met al heel wat jaartjes ervaring, dat financieel advies ècht beter kan en moet.

Met hulp van buitenaf, sloot hij zich aan bij de formule ‘Hypotheek & Wonen’. Eerst vanuit huis maar iets later vanuit een kantoor in Oisterwijk, bezocht hij de eerste klanten. In 2010 besloot Rob om zich weer in Eindhoven te vestigen en is HypoNu opgericht. Het zal ergens in 2015 geweest zijn dat de eerste plannen kwamen opborrelen om in het centrum van Eindhoven een kantoor te openen, dit is alweer een feit geworden want sinds begin 2016 zijn we verhuisd naar de Paradijslaan 20c.

Vanuit hier worden alle klanten geholpen op het gebied van financiële planning, hypotheekadvies en worden de schadeverzekeringen beheert voor enkele honderden tevreden klanten.

Wist je dat…

…meer dan 60% van onze hypotheekklanten is doorverwezen door andere tevreden klanten.

…we sinds de aanmelding op Advieskeuze.nl  vrijwel constant een cijfer van boven de 9.5 hebben gescoord en daardoor 1 van de hoogst gewaarde hypotheekkantoren  van het zuiden van Nederland zijn.