hyponu advies logo
Advieskeuze consumentenbond logo voor HypoNu score
   9,7 
hyponu advies logo

✓ Hoogste beoordeling    ✓ Laagste prijsgarantie    ✓ 100% onafhankelijk 040 848 8651     info@hyponu.nl     EINDHOVEN

✓ Hoogste beoordeling    ✓ 100% onafhankelijk bel     mail

Wat betaal je ons voor een goed, compleet en uitgebreid hypotheekadvies?

Het kennismakingsgesprek is bij HypoNu GRATIS. De kosten nemen wij voor onze rekening want wij willen graag eerst kennis met je maken en uitleggen wat wij allemaal voor elkaar kunnen betekenen. Dit gesprek kan op kantoor of bij jou thuis plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat jouw wensen zijn en wat je van ons verwacht, vervolgens leggen wij uit wie wij zijn, wat wij voor jou kunnen doen, hoe belangrijk onze 100% onafhankelijkheid is en uiteraard geven wij een VASTE prijs af, dit om nare verrassingen achteraf te voorkomen.

De beloning bestaat uit vaste advies- en bemiddelingskosten. Ook kun je kiezen voor een uurtarief. 

 

Wist je dat…

…het mogelijk is om alvast een schatting te krijgen van uw mogelijke hypotheek? Met onze online rekentool krijg je alvast een idee van de mogelijkheden.

Vaste beloning voor Advies

Onze “prijslijst” staat vermeldt in het dienstverleningsdocument die je kan vinden onderaan onze website. De beloning voor het gehele hypotheekadvies begint bij € 2.000,- voor een starter op de woningmarkt.

De hoogte van de adviesvergoeding hangt af van je persoonlijke situatie en de hoeveelheid werk voor ons. Voor bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers of ZZP’ers geldt in veel gevallen een toeslag.

Uurtarief Advies

In plaats van een vast bedrag is het ook mogelijk om op uurbasis de werkzaamheden te verrichten, het uurtarief is vastgesteld op € 125,-.

Bemiddelingskosten hypotheek

Voor de administratieve afwikkeling van de hypotheek wordt een bedrag van € 595,- in rekening gebracht.

Zijn de kosten aftrekbaar?

Voor het hele traject van hypotheekadvies en bemiddeling betaal je éénmalig een bedrag. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd en verrekend in je maandlasten. Ook is de volledige vergoeding in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Deze teruggave kan oplopen tot meer dan de helft van het totale bedrag.

Kosten hypotheekadviseur

Zijn de kosten nog niet helemaal duidelijk? Heb je nog andere vragen?
Bel dan meteen nummer 040 848 8651 of laat ons contact opnemen door uw gegevens achter te laten.

Je kunt uiteraard ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven voor een antwoord op al je vragen over financiele planning, hypotheken of verzekeringen.