hyponu advies logo
Advieskeuze consumentenbond logo voor HypoNu score
   9,7 
hyponu advies logo

✓ Hoogste beoordeling    ✓ Laagste prijsgarantie    ✓ 100% onafhankelijk 040 848 8651     info@hyponu.nl     EINDHOVEN

✓ Hoogste beoordeling    ✓ 100% onafhankelijk bel     mail

Bereken direct hoeveel hypotheek je kunt krijgen

En nog veel meer andere belangrijke zaken

Bereken je maximale hypotheek

Misschien wel de meest gestelde vraag: hoeveel hypotheek mag ik lenen?
Met een paar eenvoudige schuifjes wordt het antwoord direct inzichtelijk.
Is die droomwoning binnen handbereik? Vergelijk uw toekomstige hypotheek gratis bij alle aanbieders in Nederland. Wij kijken verder dan alleen de rente. Alle maandlasten worden zichtbaar.

Heldere taal, eerlijk advies en geen verrassingen.

Oversluiten hypotheek

Kan mijn hypotheek goedkoper?

U krijgt binnen twee minuten inzicht of er besparingen mogelijk zijn. Vertel ons hoe uw hypotheek in elkaar steekt, en binnen 2 minuten weet u of er een besparing op uw maandlasten mogelijk is. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met bijkomende kosten zoals boeterente en afsluitprovisie.

Besparen is vaker mogelijk dan u denkt!

Onder het oversluiten van uw hypotheek wordt het voortijdig beëindigen van uw huidige hypotheek en het opnieuw afsluiten van een andere verstaan. Met de nieuwe hypotheek wordt vervolgens de oude hypotheek afgelost. Wat ook de reden is dat u uw hypotheek wilt oversluiten, het beste moment hiervoor is aan het einde van een rentevaste periode, omdat u dan geen boete hoeft te betalen. Als u tussentijds oversluit, moet u meestal wel rekening houden met een boetebedrag maar dat is niet in iedere situatie noodzakelijk. Daarnaast komen er nog extra kosten bij als u van hypotheekverstrekker verandert. Desondanks kan tussentijds oversluiten financieel voordelig zijn.

U kunt altijd contact opnemen met een adviseur van HypoNU om samen door te rekenen wat voor u de beste mogelijkheid is.

Renteverlenging

Loopt de rentevasteperiode van uw hypotheek binnenkort af?
Bekijk hier wat de mogelijke besparingen zijn.

Een aflopende rentevastperiode betekent vrijwel altijd te hoge maandlasten bij de huidige verstrekker.
Met deze tool kunt u snel een offertecheck doen, en zien of oversluiten interessant kan zijn voor u.

Hypotheekcheck

Iedere dag vergelijkt de Renteassistent je hypotheek met de hypotheken van alle Nederlandse aanbieders. Als je kunt besparen, krijg je van ons meteen bericht. Nu al weten of je kan besparen, vul dan je gegevens hieronder in.

Meer dan alleen de hypotheekrente

De RenteAssistent kijkt verder dan de hypotheekrente. Hij houdt rekening met bijzondere voorwaarden en de verzekeringen die aan je hypotheek gekoppeld zijn. De RenteAssistent heeft zicht op alle kosten zoals boetes voor vervroegd aflossen en notariële toeslagen. Hij neemt al deze kosten mee in de berekening. Hierdoor vergelijkt hij de volledige netto maandlasten en geeft hij inzicht in wat je echt kunt besparen.

Geniet van eenvoud

De RenteAssistent maakt het je graag gemakkelijk. Voer je gegevens in op het aanvraagformulier, dan nemen we contact met je op. Als blijkt dat je direct kan besparen op je Hypotheek, zal HypoNu dat voor je gaan regelen. Kun je nog niet direct besparen dan blijft de RenteAssistent je hypotheek doorlopend controleren en krijg je automatisch bericht als je maandlasten wel omlaag kunnen.

Voor wie?

Bovenstaande service is exclusief voor de klanten van HypoNu. Wil je hier ook gebruik van maken, vul dan het aanvraagfomulier in zodat wij je kunnen verwelkomen als klant.

Bespaar op je overlijdensrisicoverzekering

Zijn er bespraringen mogelijk?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Naast deze online berekening kunnen wij je nog veel meer vertellen over alle mogelijkheden die je hebt voor een nieuwe hypotheek.
Wil je daarom nog meer weten of heb je nog specifieke vragen.
Bel dan meteen nummer 040 848 8651 of laat ons contact opnemen door onderaan je gegevens achter te laten.

Je kunt uiteraard ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven voor een antwoord op al je vragen over financiele planning, hypotheken of verzekeringen.

Onafhankelijk adviseur HypoNu
het beste advies en de hoogste klanttevredenheid!

Met jarenlange ervaring in de financiële planninghypotheken en verzekeringen en ons nieuwe kantoor midden in het centrum van Eindhoven, zijn wij 1 van de best gewaardeerde kantoren van Nederland. Hier zijn wij uiteraard zeer trots op en wij doen ons uiterste best om deze plek te behouden. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met onze klanten. Je kunt van ons een hoge mate van deskundigheid en kwaliteit verwachten en krijgt altijd het scherpste aanbod. Voor het maken van een afspraak of voor nadere informatie kunt je ons bereiken op: 040 848 8651 of laat onderaan je gegevens achter. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk benaderen.

team van adviseurs Hyponu