hyponu advies logo
Advieskeuze consumentenbond logo voor HypoNu score
   9,7 
hyponu advies logo

✓ Hoogste beoordeling    ✓ Laagste prijsgarantie    ✓ 100% onafhankelijk 040 848 8651     info@hyponu.nl     EINDHOVEN

✓ Hoogste beoordeling    ✓ 100% onafhankelijk bel     mail

Ken je het gevoel dat je het overzicht totaal kwijt bent? Dat er diverse dingen zijn geregeld maar dat je je afvraagt of het ook echt goed is geregeld en alles op elkaar aan sluit?

Financiële planning

Middels financiële planning brengen we structuur aan in de totale financiële situatie. Wij stemmen de financiële voorzieningen af op jouw wensen voor nu en in de toekomst. Op welke momenten is financiële planning zinvol:

  • Koop van een woning
  • Ontvangst van erfenis
  • Overstap van werkgever
  • Als je eerder wilt stoppen met werken
  • Wijziging in de samenlevingsvorm (trouwen/samenwonen/gezinsuitbreiding/scheiden)
  • Starten van een eigen bedrijf

Onze specialisten hebben velen jaren ervaring in financiële planning en wij maken je graag inzichtelijk hoe je jouw financiële doelen het makkelijkste kunt bereiken.

WIST JE DAT…

…we expert zijn in geld besparen voor onze klanten! Zo hebben we contacten met makelaars, notarissen en taxateurs die bij de aankoop van een woning u voordelig kunnen assisteren en nog veel meer….

Financiële Planning Eindhoven

Heb jij behoefte aan extra inzicht in jouw financiële planning? Of wil je meer overzicht in je toekomstige mogelijkheden? Ga dan eens zitten voor een financiële planning met een financieel adviseur in jouw regio Eindhoven.
Bel voor advies op nummer 040 848 8651 of laat ons contact opnemen door onderaan je gegevens achter te laten.

Je kunt uiteraard ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven om te bespreken of financiële planning ook voor jou zinvol is.

Onafhankelijk adviseur HypoNu
het beste advies en de hoogste klanttevredenheid!

Met jarenlange ervaring in de financiële planninghypotheken en verzekeringen en ons nieuwe kantoor midden in het centrum van Eindhoven, zijn wij 1 van de best gewaardeerde kantoren van Nederland. Hier zijn wij uiteraard zeer trots op en wij doen ons uiterste best om deze plek te behouden. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met onze klanten. Je kunt van ons een hoge mate van deskundigheid en kwaliteit verwachten en krijgt altijd het scherpste aanbod. Voor het maken van een afspraak of voor nadere informatie kunt je ons bereiken op: 040 848 8651 of laat onderaan je gegevens achter. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk benaderen.

team van adviseurs Hyponu